Nederlandstalige chapter van ACBS
ACT-curssusen:
basis en gevorderd
• Introductie en basiscursus  
• Verdieping en vervolg   
Gratis ACT-materiaal
Hier vind je alvast een voorsmaakje
Previous
Next

Vacatures Bestuur & Commissies

Vacatures bestuursfuncties

Algemeen Bestuurslid
 

Oproep: ACBSBeNe zoekt twee nieuwe bestuursleden.

Ben jij enthousiast over ACT, heb je een open en nieuwsgierige houding en wil je graag je steentje bijdrage om ACT, RFT en het functioneel contextualisme toegankelijker te maken voor jouw Nederlandstalige collega’s? Wil je meer betrokken zijn bij de vereniging? Dan is een bijdrage aan ACBSBeNe als algemeen bestuurslid misschien wel iets voor jou?

Als bestuurslid bepaal je de missie en visie van de vereniging, werk je samen met onze leden aan het ontwikkelen, verspreiden en versterken van de kennis over contextuele gedragswetenschappen in Nederland en België.
Het bestuur vergadert maandelijks (behalve in juli en augustus) via Zoom, gedurende 1 à 1,5 uur en ontmoet elkaar tweemaal per jaar in levenden lijve. De functies en taken binnen het bestuur worden onderling verdeeld. Ieder bestuurslid is ook aanspreekpunt van een van de commissies (zoals de PR commissie, Workshopcommissie, Wetenschapscommissie, Opleidingscommissie). Bestuurslid zijn vraagt een tijdsinvestering van een paar uur per maand en brengt inspiratie en contacten met andere enthousiastelingen over ACT.

Heb je interesse om actief betrokken te zijn bij de vereniging en een aantal taken op je te nemen of wil je eerst een van ons spreken? Stuur dan een korte introductie over jezelf naar info@acbsbene.com .
De nieuwe kandidaturen zullen in de komende nieuwbrief vermeld worden. Tijdens de (online) ALV, op 27 maart aanstaande, kiezen de aanwezige leden middels stemming de nieuwe bestuursleden.

Vacatures Commissies

Kascommissie
Hou jij van cijfertjes? Kan jij goed boekhouden? Hou je ervan als alles klopt? Dan is de kascommissie opzoek naar jou.

De kascommissie is op zoek naar vrijwilligers. Deze commissie zorgt voor de controle van de begroting en het financieel jaarverslag. Deze commissie werkt nauw samen met de penningmeester.

Wekt bovenstaande jouw interesse om hier aan mee te helpen? Of heb je vragen? Stuur een mail naar: info@acbsbene.com

Workshopcommissie
De workshopcommissie zoekt naar vrijwilligers. Deze commissie organiseert verschillende workshops per jaar die door (inter)nationale sprekers of trainers gegeven worden. De workshops zijn vaak gericht op iets wat nog niet zo bekend is in het Nederlandstalig gebied. Daarnaast organiseert de workshopcommissie jaarlijks de Algemene Leden Vergadering (ALV) inclusief een workshop gegeven door een spreker die iets interessants te vertellen heeft rondom ACT, RFT of FC.

Wekt bovenstaande jouw interesse om hier aan mee te helpen? Of heb je vragen? Stuur een mail naar: info@acbsbene.com

Opleidingscommissie
Gaat de kwaliteit van opleidingen in ACT  je aan het hart? Heb je ideeën over hoe opleiden beter kan? Vind je het leuk om te sparren met mensen, die dit ook belangrijk vinden? Ben je iemand die het leuk vindt om te organiseren dat ACT-opleiders elkaar kunnen vinden en stimuleren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wekt bovenstaande jouw interesse om hier aan mee te helpen? Of heb je vragen? Stuur een mail naar: info@acbsbene.com

PR-commissie
Vindt je het leuk om stukjes te schrijven, informatie over ACT/RFT/FC te verzamelen en zo nodig te vertalen? Gaat jouw hart uit naar zorgen dat de juiste informatie op de juiste plaats terecht komt? Dan heb je in deze commissie de mogelijkheden daarvoor.

De PR-commissie is opzoek naar vrijwilligers. Deze commissie houdt zich bezig met de communicatie naar leden en geïnteresseerden omtrent ACT, RFT en FC in het Nederlands taalgebied. Hiervoor gebruiken we de nieuwsbrief, de website en onze social media kanalen.

Wekt bovenstaande jouw interesse om hier aan mee te helpen? Of heb je vragen? Stuur een mail naar: info@acbsbene.com

Overige Taken

Ledenadministratie
We zijn opzoek naar iemand die voor ons de ledenadministratie wil bijhouden. Dit houdt in dat je de nieuwe aanmeldingen vanuit de website verwerkt in onze systeem.

Wekt bovenstaande jouw interesse om hier aan mee te helpen? Of heb je vragen? Stuur een mail naar: info@acbsbene.com