Nederlandstalige chapter van ACBS
ACT-curssusen:
basis en gevorderd
• Introductie en basiscursus  
• Verdieping en vervolg   
Gratis ACT-materiaal
Hier vind je alvast een voorsmaakje
Previous
Next

Lidmaatschap ACBS BeNE

Bent u professional en wilt u ook lid worden van de Nederlandstalige chapter van de ACBS BeNe en genieten van de vele voordelen van lidmaatschap van onze gemeenschap

We zetten de voordelen hier nog eens op een rij:

 • Volledige toegang tot de website: een bron van interessante downloads zoals wetenschappelijke artikelen, vragenlijsten en allerlei therapeutisch materiaal. Downloads zijn gratis en ongelimiteerd! 
 • U kan er ook een ACT-hulpverlener vinden of uzelf bekend maken als ACT-hulpverlener. Wie zich verder wil verdiepen in ACT vindt er opleidingstips, supervisoren en intervisiegroepen.
 • In de agenda vindt u allerlei cursussen en workshops in ACT, RFT en CBS. Opleiders kunnen er hun opleidingsaanbod bekend maken.
 • Op regelmatige wijze wordt u ook op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, theorie en klinische toepassingen via onze nieuwsbrieven.
 • Tot slot kan u deelnemen aan onze discussiegroepen of zelf een groep aanmaken voor mensen met een gemeenschappelijk interessegebied (bv. verslaving, pijn, psychose, enz). De groepen zijn online intervisiegroepen waar u vragen over ACT, RFT en CBS kunt stellen en met anderen kunt meedenken over allerlei thema’s.

Hoe lid worden?

U dient zich lid te maken van zowel de internationale moedervereniging ACBS als van onze Belgisch-Nederlandse chapter (ACBS BeNe):

 1. Registreer u bij de internationale moedervereniging ACBS via deze link
 2. Betaal online uw eigen waardengerichte contributie ($13 USD minimum): u bent nu lid van de internationale ACBS vereniging. Graag ontvangen wij van u een bewijs van betaling. Deze kunt u naar info@acbsbene.com mailen, onder vermelding van uw naam. 
 3. Registreer u vervolgens bij het Belgisch-Nederlandse chapter ACBS BeNe via het aanmeldformulier wat u rechts op deze pagina ziet. 
 4. U ontvangt van ons een factuur om uw waardengerichte contributie te voldoen. Deze factuur staat standaard op een bedrag van €50,-. Het staat u vrij een ander bedrag over te maken dan op de factuur vermeld staat. We vinden het namelijk belangrijk dat u zelf bepaalt wat uw contributie waard is. Om een vereniging te laten bestaan worden er standaard kosten gemaakt. Om die reden vragen wij u minimaal €15,- bij te dragen.
 5. Zodra uw betaling bij ons is ontvangen, wordt uw account geactiveerd. U hebt dan toegang tot het ledengedeelte van de website. 
 6. Uw lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt zonder tegen bericht automatisch verlengd.  

Bent u al lid van de ACBS BeNe gemeenschap? 

Dan hoeft u niets te doen. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Aan het begin van ieder kalenderjaar ontvangt u een factuur waarmee u uw bijdrage kan leveren. 

 

Aanmeldformulier

E-mailadres*
Wachtwoord*
Wachtwoord bevestigen*
Voornaam*
Achternaam*
Ervaring met ACT*
Facebook profiel
LinkedIn profiel
Twitter profiel
Website organisatie
Bedrijf*
Adres*
Adres toevoeging
Postcode*
Plaats*
Land / Provincie*
Telefoon

Aanbod

Specialiteiten


+ Opleiding (toevoegen)

Administratie