Nederlandstalige chapter van ACBS
ACT-curssusen:
basis en gevorderd
• Introductie en basiscursus  
• Verdieping en vervolg   
Gratis ACT-materiaal
Hier vind je alvast een voorsmaakje

Activiteiten ACBS BeNe

Onze workshopcommissie organiseert elk jaar boeiende kwaliteits-workshops met Nederlandstalige en internationale ACT-trainers.  Als lid kan je rekenen op een fikse korting.

Zie Evenementen verderop deze pagina.

Nog geen lid, maar wel interesse?  Maak je dan snel nog lid.  Meer informatie vind je hier.

Wij zouden graag met jou …….

De workshopcommissie is het kloppend hart van de vereniging en richt zich op alles waar de ACBS BeNe voor staat: verbinden van leden, verspreiden van kennis en ervaring op het gebied van ACT/CBS en verbeteren van de kwaliteit van zorg (en andere sectoren zoals onderwijs, bedrijven, gemeenten). Met de opbrengsten kan de vereniging weer waardevolle dingen doen, zoals de website onderhouden, trainers steunen in hun peer review traject, etc.

Het is heel leuk om in de workshopcommissie te zitten. Je leert nieuwe mensen kennen met dezelfde interesse als jij. Je mag gratis deelnemen aan de activiteiten die we organiseren, waardoor je je eigen leerproces een boost geeft. Verder is het interessant, leerzaam en geeft het voldoening om onderdeel te zijn van een inspirerende en groeiende organisatie. De commissie vergadert ongeveer maandelijks via Skype en 1 keer per jaar ontmoeten we elkaar life. We zien elkaar ook regelmatig bij de activiteiten die we georganiseerd hebben.

We organiseren jaarlijks: de Algemene Leden Vergadering met workshops, een workshop gegeven door een (inter)nationale trainer of spreker die iets interessants te vertellen heeft, een studiedag met aandacht voor inhoud en netwerken. (Die van 2019 gaat niet door vanwege het Lustrum in 2020). Verder is er eens in de 5 jaar een Lustrumcongres, de eerstvolgende is in 2020. Bij deze organisatie speelt de workshopcommissie een belangrijke rol.

Wekt bovenstaande jouw interesse om hier aan mee te helpen? Of heb je vragen? Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Je kan gaan voor een volledig lidmaatschap; je mag ook aangeven een bepaalde taak voor een bepaalde tijd te willen doen of dat je voor een deeltaak kiest. Er zijn vele mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op voor  toelichting!

Concrete taken workshopcommissie/ lustrumcommissie: Als je interesse hebt om actief lid te worden van de workshopcommissie en/of lustrumcommissie, meld je dan aan door een mail te sturen naar: info@acbsbene.com.  Wij zouden het heel leuk vinden om samen met jou onze idealen uit te voeren. Geef aan wat je zou willen doen en hoeveel tijd je wil vrij maken. Stel je vragen, dan kunnen we je snel informeren.

Taken die kunnen worden gedaan zijn:

          Meedenken over het inhoudelijke programma (workshop/ studiedag/ congresprogramma).

          Contact leggen met trainers, sprekers en afspraken met ze maken.

          Locaties regelen.

          Catering regelen.

          Accreditatie aanvragen en deelnemers in het systeem invoeren.

          Flyer maken en de activiteiten promoten.

          Administratie regelen: evaluatieformulieren, certificaten, facturen, presentielijsten.

          Begroting maken.

          Communicatie met de penningmeester over inschrijving en facturen

          Bevestigingsmails naar deelnemers.

          Vragen van deelnemers beantwoorden.

          Gastvrouw/heer tijdens de activiteiten.

          Sociaal programma Lustrum congres.

          Abstract verzamelen en beoordelen Lustrum congres.

          Contact met andere chapters in Europa tbv promotie van het Lustrum en de workshop van de buitenlandse trainer.

           En andere taken waar je goed in bent en/ of leuk vindt om te doen….