Workshop: Process Based ACT (Yvonne Barnes-Holmes)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 06-12-2019|07-12-2019
Hele dag

Locatie
Locatie volgt nog


Vooraankondiging: Process Based ACT door Yvonne Barnes-Holmes

Op dit moment wordt in het lab van de Universiteit van Gent baanbrekend onderzoek gedaan op het gebied van de Relational Frame Theory (RFT), door het team van Dermot Barnes-Holmes en Yvonne Barnes-Holmes. Zij leveren een voortdurende inspanning om RFT beter te verbinden met de complexiteit van het klinische handelen. We hebben het geluk dat we als ACBSBeNe dicht bij de bron zitten. Deze workshop is dus een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste inzichten.

RFT kan gebruikt worden om te zien welke gedragsprocessen je precies beïnvloedt met je therapeutische interventies. Met de meeste recente kennis van RFT kan je je interventies nog nauwkeuriger inzetten om het therapeutische doel met je cliënt te behalen.

In de eerdere workshop over process based ACT en RFT kon je kennis maken met de wetenschappelijk kant ervan, deze workshop zal zich meer richten op het in de praktijk brengen van deze kennis.

De workshop is van 6 t/m 7 december. Aanmelden kan vanaf september. Meer informatie hierover en over de precieze tijd en locatie volgt.

Een reactie plaatsen