ACBS BeNe Workshop (2 dagen) Proces based ACT van Yvonne Barnes-Holmes en Ciara McEnteggart in Berchem: Nog maar enkele plaatsen- Zorg dat je erbij bent.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27-03-2019|28-03-2019
Hele dag


Inhoud van de workshop:

Deze workshop verbindt de kennis van ACT met de laatste nieuwe inzichten in RFT. Op dit moment wordt in het lab van de Universiteit van Gent baanbrekend onderzoek gedaan op het gebied van RFT, door het team van Dermot Barnes-Holmes en Yvonne Barnes-Holmes. Zij leveren een voortdurende inspanning om RFT beter te verbinden met de complexiteit van het klinische handelen. We hebben het geluk dat we als ACBSBeNe dicht bij de bron zitten. Deze workshop is dus een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste inzichten.

Let wel! Dit is geen beginners workshop. Om deel te nemen heb je een degelijke kennis van ACT nodig. De trainers zullen vooral ingaan op die gebieden waarin RFT steeds meer direct toe te passen is in je ACT therapie (en elke andere therapie). Na deze workshop is RFT geen theoretisch concept meer, maar weet je hoe je inzichten uit RFT gebruikt om je klinische handeling te verbeteren. Het leerdoel van de workshop is dat deelnemers de workshop verlaten met bruikbare inzichten die direct toepasbaar zijn in de eigen praktijk.

Programma: De workshop gaat op beide dagen door van 10.00 tot 17.00 uur:

9.30 uur                      Inschrijven en koffie

10.00 uur                    Start workshop

11.30                          Pauze

13.00 uur                    Lunch

15.30                           Pauze

17.00 uur                    Einde workshop

Kosten (inclusief lunch): € 350,- voor leden van ACBS BeNe; € 450,- voor niet-leden.

Doelgroep: Deelnemers zijn bekend met ACT en hebben ervaring met werken met ACT.

Plaats: De Finale, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem. De workshop vindt plaats in het auditorium. Er is alleen straatparkeren bij deze locatie.

Mocht je vertraging hebben of het niet kunnen vinden dan is Ellen Excelmans bereikbaar: 0032-478 665 067

Inschrijving: Uiterste datum voor inschrijving is 18-03-2019. Inschrijven kan door een mail te sturen naar workshopcommissie@acbsbene.com met vermelding van:

  •  naam
  • adres
  • telefoonnummer
  • wel/geen lid ACBSBeNe.
  • deelname aan de workshop:
  • Wel/geen vegetariër
  • Wil wel/geen factuur

Betaling: Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Je mag het bedrag overschrijven op het rekeningnummer van ACBSbene: IBAN: NL95RABO0157696774, BIC-code: RABONL2U, Met als mededeling je naam en de titel van de workshop die je wilt volgen.

Let op: deelname verloopt op volgorde van ontvangst van betaling. Het aantal deelnemers is beperkt tot 30. Snel zijn is dus de boodschap. Mocht er eventueel geen plaats meer zijn, dan krijgt u hiervan bericht en storten we het geld terug op uw rekening.

 Annuleringsvoorwaarden: Annulering wordt schriftelijk meegedeeld aan workshopcommissie@acbsbene.com. Wij aanvaarden annulering (ook in geval van overmacht) onder volgende voorwaarden:

         Er kan kosteloos geannuleerd worden tot één maand voor de workshop;

         De helft van het totale bedrag moet betaald worden indien geannuleerd wordt tussen 4 en 2 weken voor de workshop;

         Het volledige bedrag moet betaald worden indien minder dan 2 weken voor de workshop geannuleerd wordt.

Bij annulering van onze kant wordt onmiddellijk gezocht naar een alternatief. Indien dit niet mogelijk is, wordt het volledige bedrag teruggestort.

Een reactie plaatsen