MeetUP ACT & Zelfvertrouwen | 2 uur | 2 juni 2022 | Online

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02-06-2022
19:00 - 21:00


Dit is een activiteit van ACBS BeNe

Hebben jouw cliënten ook vaak de wens hun zelfvertrouwen te vergroten? Ligt er onder de problematiek die speelt soms een grote onzekerheid? En ben je benieuwd hoe je met dit zelfvertrouwen van je cliënten, maar misschien ook wel van jezelf, aan de slag kunt? En welke rol ACT daarin kan spelen? Frederike Mewe vertelt deze avond haar visie hierop. Zij heeft sinds 2004 haar eigen praktijk als psycholoog en senior coach waarin ze hoogopgeleide vrouwen tussen de 30 en 45 begeleid die worstelen met stress- en burn-outklachten.

In dit webinar gaat zij in op wat zelfvertrouwen volgens haar is, wat de link is met zelfcompassie en hoe ACT een rol speelt in het vergroten van het zelfvertrouwen en zelfliefde. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en een verfrissende kijk op ACT, geeft ze praktische tools die je kunt inzetten in je werk met cliënten.

Frederike is psycholoog NIP en NOLOC loopbaanprofessional en heeft haar praktijk in Haarlem. Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die worstelen met een negatief zelfbeeld, onzekerheid en burn-out. In maart verscheen haar boek Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen, bij uitgeverij Ten Have.

Datum: 2 juni 2022 19:00 tot 21:00
Locatie: Online (de MeetUP wordt niet opgenomen en is dus niet naderhand te bekijken)
Taal: Nederlands
ACT level: iedereen
Trainers: Frederike Mewe
Prijs: gratis voor leden van ACBS BeNe, € 15,- incl. Btw voor niet-leden.
Inschrijven: info@acbsbene.com