MeetUP ACT & Persoonlijkheid | 2 uur | 1 december 2022 | Online

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01-12-2022
19:00 - 21:00


Dit is een activiteit van ACBS BeNe

 

De ervaring leert dat therapie, met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek, vaak gepaard gaat met de aanwezigheid van allerlei verontrustende en heftige nevenzaken. Deze kunnen een verstorende invloed hebben op de therapie. Ze zijn moeilijk te negeren of te parkeren. In de dynamiek tussen cliënt en hulpverlener is er vaak een sterk appel, waarbij verwachtingen sterk gericht zijn op de “verlossing” door de ander. In algemene zin wordt het werken met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek, als intensief en ingewikkeld ervaren.
Het is daarmee van belang de aandacht te richten op de therapeutische relatie. En met name op de dynamiek tussen hulpverlener en Cliënten met Persoonlijkheidsproblematiek. In de MeetUP op 1 december 2022 zal Sander Boes ingaan op deze dynamiek. Met tips over “Do’s en Don’t geeft hij meer handvaten te geven m.b.t de toepassing in de dagelijkse praktijk.

Sander Boes (64j) is ACT therapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, POH-GGZ . Hij heeft een lange tijd ervaring opgedaan in het programma persoonlijkheidsstoornissen bij Reinier van Arkel (GGZ ‘s-Hertogenbosch). Daar was hij tevens praktiserend binnen het DGT team (Dialectische gedragstherapie.) De laatste 7 jaar was Sander tevens deels werkzaam als POH-GGZ in div. huisartsen praktijken. Daar heeft hij veel met ACT gewerkt, en zag daar een toename van sociale psychiatrie, in combinatie met P.P.

Sander hoort graag waar jullie zoal tegenaan lopen in het werken met deze doelgroep en waar behoefte aan is. Als je hierover gerichte vragen of behoeften hebt stuur hierover dan een mailtje aan hem. Zodat hij dit mee kan nemen in zijn presentatie.
sanderzboes@outlook.com

Datum: 1 december 2022 19:00 tot 21:00
Locatie: Online (het webinar wordt niet opgenomen en is dus niet naderhand te bekijken)
Taal: Nederlands
ACT level: iedereen
Spreker: Sander Boes
Prijs: gratis voor leden van ACBS BeNe, € 15,- incl. Btw voor niet-leden.
Inschrijven: info@acbsbene.com