MeetUp ACT en Humor | online

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08-07-2021
19:00 - 21:00


ACBS BeNe organiseert de MeetUP ‘ACT en Humor’ op donderdag 08 juli van 19:00 – 21:00 uur door Sergio van der Pluijm (online via Zoom).
We nodigen je van harte uit deel te nemen aan de vierde online MeetUP van de ACBS BeNe!
In deze MeetUP wil Sergio van der Pluijm samen met de deelnemers de overlap onderzoeken tussen ACT en Provocatief coachen, met name op het vlak van humor en speelsheid. Provocatief coachen is een speelse & onorthodoxe manier van coachen, waarbij de cliënt doorgaans opvallend snel in zijn kracht komt en nieuwe levenslust begint te vertonen. Dit gebeurt door de unieke basishouding van Humor, Uitdaging en Compassie van waaruit je als provocatief coach werkt. Zowel ACT als PC zijn ervaringsgericht, uit op het vergroten van de psychologische flexibiliteit en maken gebruik van speelse werkvormen.
Sergio is oprichter van Bureau Bewezen Effect en leidt professionals op in evidence-based coachmethoden. Hij schreef drie boeken in de serie Coachen 3.0. Deel 1 gaat over Motiverende gespreksvoering, deel 2 over Oplossingsgericht coachen en deel 3 over Coachen met ACT (samen met Jaan Thiadens, verschenen op 5 juni 2021). Sinds 2020 mag Sergio zich gediplomeerd provocatief coach noemen.
Aanmelden kan tot uiterlijk 5 juli via info@acbsbene.com ovv MeetUP ACBS BeNe ‘ACT en Humor’ (gratis voor leden, 15 euro voor niet-leden)
De vorige MeetUP zaten we vol dus wees er snel bij!