MeetUP: ‘ACT en depressie’ met dr. J. A-Tjak

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01-10-2020
19:00 - 21:00


We nodigen je van harte uit deel te nemen aan de eerste online MeetUP van de ACBS BeNe! We willen toekomstige MeetUPs ook live aan gaan bieden. Vanwege de Corona crisis starten we online. Wie weet is online afgewisseld met live wel de beste formule.

Introductie Dr. Jacqueline A-Tjak

ACT is een trans-diagnostische methode, of zelfs a-diagnostisch. Toch wordt er wel degelijk onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van ACT bij depressie en kunnen we er ook niet omheen dat er veel onderzoek gedaan is naar oorzaken en behandeling van depressie. Heeft dit implicaties voor hoe je ACT toepast bij mensen met een depressie? In de eerste MeetUP gaat Jacqueline A-Tjak in op deze vragen. Ze geeft een overzicht van onderzoeksbevindingen, waaronder haar eigen onderzoek en vertelt iets over de behandeling met ACT. En natuurlijk maken we ook tijd voor een oefening. Lees ook interview VGCt over ACT.Schrijf je in voor deze eerste  MeetUP over ‘ACT en depressie’ door dr. Jacqueline A-Tjak en ontmoet inspirerende deelnemers:

✅ Vergroot je kennis en vaardigheden van contextuele gedragswetenschappen zoals ACT, RFT en aanverwante derde generatie gedragstherapieën

✅ Ontmoet enthousiaste collega’s en versterk je netwerk

✅ Denk mee over toekomstige activiteiten die jou en collega’s kunnen helpen groeien en specialiseren.

Aanmelden kan via info@acbsbene.com ovv online MeetUP ACBS BeNe ACT en depressie 1 oktober 2020 (gratis voor leden, 15 euro voor niet-leden)

Vriendelijke groet namens de PR/communicatie commissie van de ACBS BeNe,

Dr. Michaela Schok en Jan Steunenberg