Meet-up ACT en loopbaancoaching | online

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30-09-2021
19:00 - 21:00


Meet-up ACT en loopbaancoaching

ACBS BeNe organiseert de MeetUP ‘ACT en Loopbaancoaching’ op donderdag 30 september van 19:00 – 21:00 uur door Floor Reeze (online via Zoom)

In deze MeetUP gaat Floor Reeze in op de vraag hoe je ACT effectief kunt inzetten in de context van loopbaancoaching en welke specifieke uitdagingen je daarbij tegenkomt. Coachen met ACT is mensen waardengericht in beweging helpen.

Hoe switch je tussen het aanleren van ACT vaardigheden en andere relevante vaardigheden (zoals het maken van een goed cv, netwerken, jezelf presenteren)?

Hoe werk je met mensen die zich niet vrijwillig aanmelden (denk aan disfunctioneren of outplacement)?

Hoe neem je bij coachees met stress/burn-out klachten ook de (werk)context mee om nieuw en waardengericht gedrag te verankeren?

Floor Reeze werkt al meer dan 15 jaar als (loopbaan)coach en trainer. Ze begeleid mensen in allerlei sectoren en trajecten: zowel hoog- als laagopgeleid, balans werk/privé, omgaan met faalangst en perfectionisme, van werk naar werk, ontwikkel coaching, etc.. Daarnaast geeft zij trainingen aan coaches om ACT in te zetten in coaching. ACT is de onderlegger in zowel haar eigen leven als haar werk.

Aanmelden kan tot uiterlijk 27 september via info@acbsbene.com ovv MeetUP ACBS BeNe ‘ACT en Loopbaancoaching’ (gratis voor leden, 15 euro voor niet-leden)