Masterclass De Winst van Controleverlies

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15-05-2020
Hele dag


Ons brein houdt van controle; dat is evolutionair zo bepaald. Daarmee voelen we ons veiliger, omdat we denken onszelf te kunnen behoeden voor vervelende situaties in de toekomst. Dat is helaas een illusie. Het leven is te complex en veranderlijk om te voorspellen en ontvouwt zich vaak anders dan we voor ogen hebben. Er controle over proberen te krijgen kost je veel energie en geeft onnodig leed. Laat je verrassen door wat er op je pad komt als je vaker durft los te laten. En ervaar het gemak van met de stroom van het leven meebewegen. Als je de touwtjes wat meer laat vieren verlos je jezelf van verspilde energie, ergernissen en stress. En… niet alleen jij, maar ook je omgeving heeft daar baat bij. Winst voor iedereen!

In deze masterclass breng je jouw ‘regels’ en controlestrategieën in kaart en kijk je welke je wilt loslaten. Je ervaart ook wat er gebeurt als je de realiteit omarmt zoals deze is. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor dat wat voor jou belangrijk is, en gaat de energie weer stromen. Zo leer je om koersvast te handelen in lijn met dat wat voor jou belangrijk is.

We werken in deze masterclass met verrassende werkvormen uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Locatie: Utrecht
Aantal dagen: 1 dagdeel van 4 uur
Niveau: beginner
Doelgroep: professioneel begeleiders die met werkvormen vanuit ACT willen werken bij het loskomen van ineffectieve controlestrategieën

Geaccrediteerd door NvvA, OOA, BA&O, Registerplein, Hobeon, ADAP

Meer informatie: www.anderseigen.nl/mentale-flexibiliteit
Opleider: Annette Aarts

Plaats een reactie