Exploring the experiential heart of ACT by Prof. Dr. Yvonne Barnes-Holmes | 2 dagen| 21 mei 2022 | Hasselt

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21-05-2022|22-05-2022
10:00 - 17:00


ACT bloeit over de hele wereld in verschillende toepassingsgebieden, in onderzoek en in klinisch gebruik. Het heeft een onderscheidende en persoonlijke impact; het verbindt ons opnieuw met wat het betekent om levend en heel te zijn, om een bewust en ervarend wezen te zijn.
Toch kunnen de gedragsprocessen die in ACT worden geïmplementeerd op veel niveaus worden geleerd en begrepen. Het is een uitdaging om op een flexibele, consistente, Proces Based en effectieve manier ACT te implementeren. In deze 2 daagse workshop met een experiëntiële focus kan je zelf ervaren wat de combinatie ACT en RFT kan betekenen in de praktijk. Deze workshop is ervaringsgericht opgezet wat betekent dat je bereid bent om met eigen persoonlijke kwetsbaarheden aan de slag te gaan. Je ervaart als mens én als therapeut hoe je meer specifieke interventies kan doen met impACT .

We zijn dan ook heel trots om aan te kondigen dat Yvonne Barnes Holmes een 2 daagse workshop gaat geven voor Allegre. En niet zomaar een workshop maar een experiëntiële workshop. Ze omschrijft zelf even wat dit gaat inhouden:
Deze workshop biedt een ervaringsgerichte training aan vanuit het oogpunt van Proces Based therapie. Deelnemers krijgen tijd en ruimte om zich toe te spitsen op persoonlijke zaken en ervaringen. Ervaringsgerichte oefeningen zullen inzicht geven in de betekenis van deze ervaringen door middel van een Proces Based aanpak. Tussenkomsten en technieken zullen een constructieve aanpak aanbieden om verder te gaan met deze ervaringen op een weloverwogen manier. Deelnemers zullen uit deze ervaringen leren dat een Proces Based aanpak mogelijkheden kan bieden voor een duurzame groei in hun leven.

Ben jij een echte ACT believer? Wil je nog meer de diepte induiken door ook jezelf kwetsbaar op te stellen?
Yvonne heeft ons verzekerd dat deze workshop niemand onberoerd gaat laten…
Interesse? Schrijf je snel in via bijhorende link!
Deze 2 daagse gaat door in Hasselt.

Trainer: Prof. Dr. Yvonne Barnes-Holmes

Dr. Yvonne Barnes-Holmes is an Associate Professor in Behaviour Analysis and a Senior Research Fellow at the Department of Clinical, Experimental and Health Psychology at Gent University. She has authored numerous books and book chapters, along with 150+ scientific publications and 400+ presentations. Her work has focused largely on Relational Frame Theory (RFT) and she is a World Trainer in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), with 20+ years of private clinical practice.

Praktisch

  • Data: 12/02 & 13/02
  • Tijd: 10u tot 17u
  • Locatie: Hasselt
  • Niveau: Basiskennis ACT vereist
  • Doelgroep: Klinisch psychologen, Psychotherapeuten, GZ psychologen, Psychologen, Gedragswetenschappers, Orthopedagogen, Psychiaters, POH-GGZ, Verpleegkundig Specialisten, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, coaches en andere professionals in de GGZ die zich verder willen bekwamen in de derde generatie gedragstherapie ACT.
  • Trainer: Prof. Dr. Yvonne Barnes-Holmes
  • Prijs: € 360 exclusief. btw.
  • Praktisch: De workshop gaat door in het Engels

Facturatie en betaling

De prijs voor deze workshop is 360 euro exclusief btw

 

inschrijven via www.allegre.be