ACT with Compassion | 2 dagen | 20 oktober 2022 | Deurne

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20-10-2022
10:00 - 17:00


De cursus wordt aangeboden door ACT Academie

Doel van de workshop
Je maakt kennis met compassiewerk. Je gaat hierin een persoonlijk proces en krijgt oefeningen (+ transcripten) mee om met cliënten aan de slag te gaan.

Inhoud en werkwijze
Vriendelijkheid voor jezelf werkt beter dan harde zelfkritiek; niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving.
De meesten onder ons hebben een zeer strenge innerlijke criticus. We zijn zelfs bang om deze – vaak ronduit gemene – stem links te laten liggen, omdat we denken dat we onszelf dan niet meer gemotiveerd krijgen om “vooruit te komen”. Uit onderzoek blijkt echter het tegengestelde! Niet zelfkritiek, maar een houding van vriendelijkheid voor zichzelf motiveert om waardevolle actie te ondernemen.
In deze 2-daagse workshop leer je deze kritische stem kennen, leer je ermee omgaan en cultiveer je mildheid en vriendelijkheid voor jezelf.

Data: 20 en 21 oktober 2022 van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: La Luna, Deurne
Niveau: Beginners met enige voorkennis van ACT of mindfulness, Psychologen, Psychotherapeuten, Orthopedagogen, Psychiaters, Verpleegkundig, diëtisten en andere professionals in de GGZ .

Trainer: Dr. Marc Van Steenkiste (psychiater, systeemtherapeut), gast bij ‘als je eens wist’ en Sara Bosman (psycholoog, gedragstherapeut)
Taal: Nederlands
Info/inschrijven: https://act-academie.be/events/