ACT, een procesgerichte aanpak (6 dagen) | online

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05-08-2021
09:00 - 16:00


Wat is de impact van process-based ACT op basic ACT training? Is het mogelijk om vanaf de eerste stap in ACT te leren hoe je interventies kunt inzetten op maat van de cliënt? Om te vertrekken vanuit waarom in plaats van vanuit wat en hoe? Het antwoord is ja! De cursus is ervaringsgericht en procesgestuurd tot in de kern en biedt veel ruimte voor zelf oefenen.

Deze 6-daagse training is ervaringsgericht opgezet en biedt je alle kernconcepten van ACT. Je leert wat de essentie van ACT is, als mens en als therapeut.

Dit zal je helpen om betere professionele afwegingen te maken over wat je moet doen en wanneer, met hulp van ACT-interventies. Oefeningen, metaforen, rollenspel en het leren maken van afwegingen over de passende interventies zijn allemaal kernonderdelen van de training.

Na afloop van de cursus heb je alle kerncomponenten van ervaren en heb je ermee gewerkt. Wat je meeneemt is een diepe ervaring met waar ACT echt over gaat en hoe je ACT in je eigen praktijk kunt toepassen.

Programma: Dag 1 en 2: Ervaringsgerichte introductie process-based ACT. Dag 3, 4, 5 en 6: ACT als therapeut: hoe doe je dat?

Data: 5, 6, 12, 13, 19 en 20 augustus 2021

Tijd: 09:00 – 16:00 uur.

Locatie: ON-LINE, zoom

Doel publiek: Deze training is gericht op professionals in de gezondheidszorg met een begin niveau in ACT, hoewel we denken dat deelnemers die al meer training gehad hebben nog steeds baat zullen hebben bij deze cursus. Heb je vragen hierover, contacteer ons vooraf.

Accreditatie: VGCt, FGzPt, NIP/NVO, LV-POH-GGZ.

Studie uren: 36u (de workshop zelf) plus 24u (lezen en oefenen)

Studie materiaal: Acceptance and Commitment Therapy: An experiential approach to behavior change (2004) by Hayes, Strosahl & Wilson.

Prijs : € 950

inschrijven via de website van Factorpsy