Lid worden/blijven

Wil u ook lid worden van de nederlandstalige chapter van de ACBS BeNe en genieten van de vele voordelen van lidmaatschap van onze gemeenschap? We zetten de voordelen hier nog eens op een rij:

  • Volledige toegang tot de website: een bron van interessante downloads zoals wetenschappelijke artikelen, vragenlijsten en allerlei therapeutisch materiaal. Downloads zijn gratis en ongelimiteerd! U kan er ook een ACT-hulpverlener vinden of uzelf bekend maken als ACT-hulpverlener. Wie zich verder wil verdiepen in ACT vindt er opleidingstips, supervisoren en intervisiegroepen.
  • In de agenda vindt u allerlei cursussen en workshops in ACT, RFT en CBS. Opleiders kunnen er hun opleidingsaanbod bekend maken.
  • Op regelmatige wijze wordt u ook op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, theorie en klinische toepassingen via onze nieuwsbrieven.
  • Tot slot kan u deelnemen aan onze discussiegroepen of zelf een groep aanmaken voor mensen met een gemeenschappelijk interessegebied (bv. verslaving, pijn, psychose, enz). De groepen zijn online intervisiegroepen waar u vragen over ACT, RFT en CBS kunt stellen en met anderen kunt meedenken over allerlei thema's.


Hoe lid worden?

U dient zich lid te maken van zowel de internationale moedervereniging ACBS als van onze Belgisch-Nederlandse chapter (ACBS BeNe):

  1. Registreer u bij de internationale moedervereniging ACBS via deze link
  2. Betaal online uw eigen waardengerichte contributie (10 USD minimum): u bent nu lid van de international ACBS vereniging.
  3. Registreer u bij de Belgisch-Nederlandse chapter ACBS BeNe via deze link: u ontvangt een bevestigingsmail dat uw account is aangemaakt.
  4. Betaal uw eigen waardengerichte contributie via paypal of via overschrijving op NL95RABO0157696774 (BIC-code: RABONL2U) op naam van de ACBS BeNe: u ontvangt een mail met verdere instructies om toegang te krijgen tot het ledengedeelte van de website.

De contributie van het lidmaatschap van de ACBS en de ACBS BeNe loopt per kalenderjaar en is waardengericht. Dit wil zeggen dat u zelf bepaalt hoeveel het lidmaatschap u waard is: u kunt zelf bepalen welk bedrag u betaalt. Als richtlijn adviseren we voor een lidmaatschap 50 euro per jaar te betalen, maar het is uiteraard aan u om te bepalen of u meer of minder dan dit advies betaalt.


Bent u al lid van de ACBS BeNe gemeenschap en wil u uw lidmaatschap verlengen?

Dan hoeft u niet opnieuw een account aan te maken en kan u simpelweg uw lidmaatschap verlengen door opnieuw een contributie over te maken aan de ACBS BeNe.   Vergeet wel niet uw username te vermelden bij de overmaking van uw contributie zodat u herkenbaar bent voor onze ledenadministratie.